Handelsbetingelser

Priser
Hos Godnathistorien.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling
Godnathistorien.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen kan downloades. Alle beløb er i DKK. Danske kroner. Der tages forbehold for prisfejl.

Leveringsmetoder
Alle digitale godnathistorier kan straks efter købet downloades via linket i den tilsendte ordrebekræftelse der modtages pr. mail efter eller fra “Min Konto” > “Downloads”.

20 dages retur- og fortrydelsesret ved privatkøb
Køb af digitale produkter kan fortrydes op til 20 dage efter købet, hvis produktet ikke er downloadet eller i gang med at blive downloadet. Man kan derfor ikke fortryde et køb, hvor downloadlinket har været benyttet.

Når der fortrydes et køb tilbagebetales den fulde købesum. Dette gøres ved en overførsel til det betalingskort, som der blev benyttet i forbindelse med bestillingen, så snart vi har fået varen retur, eller har modtaget dokumentation for at den er returneret.

Returnering
Ønsker du at returnere en digital godnathistorie til os, da skriv til os på info@godnathistorien.dk.

Reklamation
Dit køb er omfattet af købeloven, så du kan enten få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, sker inden for rimelig tid, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du reklamerer ved at kontakte os på info@godnathistorien.dk

Vi forbeholder os retten til at afhjælpe en evt. mangel eller fremsende en ny vare.

Rettigheder
Man må ikke vidersælge eller overdrage vores godnathistorier. Man er selv ansvarlig for at produktet samt loginoplysninger til ens profil ikke spredes. Sker dette kan det resultere i retsforfølgelse.

Systemkrav
Brug af vores digitale godnathistorier kræver at man på sin enhed kan åbne en PDF-fil.

Persondatabetingelser
Vi er opmærksomme på at dine data er følsomme og vi forhindrer derfor ethvert misbrug af disse informationer, for samtidigt at yde den bedste service for vores kunder.

Data videregives ikke til tredjepart
Der sendes ikke informationer fra tredjepart til vores kunder. Du kan til enhver tid blive fjernet fra vores mailinglister. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi har om dig, hvor du herefter kan gøre indsigelser, jf. Persondataloven og henvendelse i forbindelse med dette rettes til info@godnathistorien.dk.

Klagemuligheder
Har du en klage over et produkt købt i vores Webshop bedes du klage til info@godnathistorien.dk, hvor vi sammen vil finde en løsning.

Generelle oplysninger
Godnathistorien.dk v/ Philippe Manane
CVR: 39268027
Mail: info@godnathistorien.dk
Tlf: +45 20 46 11 04
Adr: Mommarkvej 259a, 6470 Sydals