Om os

Der var engang...

Den bedste måde at fortælle vores historie på må være ved at fortælle en historie.

Der var engang en dreng, der levede i en verden, som havde fået navnet “Jorden”. Drengen var godt tilfreds med sin verden, men alligevel kunne han ikke lade være med at drømme sig væk til de magiske verdener og fremmede galakser, som boede i hans fantasi. En fantasi hvor alt kunne ske.

Som tiden gik, kunne drengen ikke huske på alle disse fantastiske verdener og alle de historier, der fandt sted i dem. Så han besluttede sig for at skrive dem ned og illustrere dem som e-bøger. E-bøger, der kan downloades direkte her fra vores hjemmeside.

Vi håber, at I vil nyde at læse dem, lige så meget som vi vil nyde at fortælle dem.

 

Velkommen til Godnathistorien.dk

 

Godnathistorier - Storbryggeren - Om os side

Historier for små børn

Går I og leder efter godnathistorier for børn mellem 5 – 9 år. Så led ikke længere. Godnathistorien.dk laver flotte, farverige godnathistorier, der nemt kan læses direkte fra Ipad, tablet eller bærbar. Lyder dette som noget, I kunne have lyst til at læse? Det håber vi, at det er. Ellers kan I også læse og downloade vores gratis godnathistorie fra forsiden. I kan læse alle vores godnathistorier for små børn mellem 5 – 9 år ved at trykke på knappen lige herunder:

Historier for børn

Vi har selvfølgelig også spændende godnathistorier til de “store” børn i alderen mellem 9 – 13 år. Tag en tur med i den mystiske guldmine eller følg den nysgerrige nøglemager. Lige meget hvilken historie I vælger, garanterer vi flotte illustrationer og magiske fortællinger. Del disse godnathistorier op over flere dage eller læs dem fra start til slut på samme tid. I kan læse alle vores godnathistorier for børn i alderen 9 – 13 år, hvis I trykker på knappen lige her: